Хліб сирний (творожний)

    , ,

24 Лютого, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Сир (творог) знежирений м'який - 4 ст. ложки

Кефір знежирений - 4 ст. ложки

Висівки вівсяні - 4 ст. ложки

Висівки пшеничні - 4 ст. ложки

Сода - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Замісити тісто з усіх інгредієнтів і залишити в теплому місці на 1 годину для набухання висівок.

2Перекласти тісто в хлібну форму для випічки. Якщо форма не силіконова, рекомендується попередньо застелити її пекарським папером, щоб хліб легше виймався. Дати тісту постояти в формі ще 15 хвилин.

3Поставити форму в заздалегідь розігріту до 200‑220°С духовку на 10‑15 хвилин.

4Потім зменшити температуру до 180°С і пекти хліб ще 20 хвилин (перевірити готовність хліба сухою дерев'яною шпажкою).

5Дістати форму з духовки, дати постояти, потім дістати хліб з форми. Викласти його на решітку і накрити чистим рушником. Залишити остуджуватися на 1 годину.

00:00