хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Смачний»

    ,

15 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 300 г

Борошно грубого помелу - 250 г

Борошно гречане - 50 г

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Олія - 15 г

Дріжджі сухі - 5 г

Вода - 435 мл

Directions

1Всі компоненти за рецептом та інструкцію завантажити в ємність.

2Включити спочатку програму «Пельмені» та замішати тісто.

3Потім вимкнути програму «Пельмені» та включити програму «Житній». Поки хлібопічка вирівнює температуру, тісто в цей час сходить.

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00