Хліб «Сільський»

    ,

10 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 680 г

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го гатунку - 2,5 склянки

Борошно цільнозернове - 0,5 склянки

Висівки - 2 великі мірні ложки

Насіння льону

Дріжджі гранульовані - 1 велика мірна ложка

Олія - 2 великі мірні ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Вода - 1 1/8 мірної склянки

Directions

1У пшеничне борошно додати сухі висівки з насінням льону, гранульовані дріжджі, перемішати. У ємність вилити олію, покласти цукор і сіль, влити теплу воду, насипати борошно з добавками

2Виставити програму «Цільне борошно велике», включити хлібопічку.

00:00