Хліб «Сімейний» хліб здорове харчування, хлібопічка 19 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 15 mins Yields: 500 г і 750 г Ingredients ВАРІАНТ 1: Молоко - 300 мл Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 20 г Олія - 2 великі мірні ложки Цукор - 1 велика мірна ложка Сіль - 1 маленька мірна ложка Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка ВАРІАНТ 2: Вода - 190 мл Олія - 1 велика мірна ложка Сіль - 0,5 великий мірної ложки Цукор - 1 велика мірна ложка Молоко сухе - 1 велика мірна ложка Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2,25 чашки Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка Directions 1Молоко злегка підігріти (для варіанта 1). 2У ємність хлібопічки закласти продукти згідно з інструкцією. ВАРІАНТ 1: 1Включити програму «Основний», корочка темна, час приготування 3 години 13 хвилин. (для хлібопічки Supra BMS-240, вага хлібу 750 г) ВАРІАНТ 2: 1Включити програму «Пшеничний хліб», час приготування 3 години 13 хвилин. (для хлібопічки Supra BMS-230, вага хлібу 500 г)Для хлібопічок Supra BMS-230, BMS-240 00:00