Хліб сірий на заквасці

    ,

10 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Закваска цільнозернова - 50 г

Вода тепла - 100 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г

ДЛЯ ТІСТА:

Закваска - 250 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 515 г

Цукор або мед - 30 г

Сіль - 12 г

Молоко сухе - 3 ст. ложки

Дріжджі - 1 г

Масло вершкове - 30 г

Вода - 235 г

Directions

1Приготувати закваску та тримати її в теплі 4 години.

2Викласти всі складові в ємність хлібопічки.

3Встановити програму «Основний», запустити хлібопічку.

Хліб виходить дрібнопористий, але м'якуш сухий та пружний.

00:00