Хліб «Універсальний»

    ,

16 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 1 кг

Ingredients

Борошно - 600 г

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Масло вершкове або олія - 2 великі мірні ложки

Яйця - 1 шт.

Майонез або сметана - 2 великі мірні ложки

Молоко - 360 мл

Directions

1Покласти сухі дріжджі на дно ємності. Зверху послідовно насипати борошно, сіль і цукор. Потім акуратно влити молоко, масло або олію, майонез.

2Вибрати програму «Основний», колір скоринки темний, розмір ХL, натиснути «Старт».

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00