Хліб «Французький» на опарі

    ,

23 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Дріжджі сухі швидкодіючі - 0,25 маленької мірної ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 г

Вода - 50 мл

ДЛЯ ТІСТА:

Дріжджі сухі - 0,75 маленької мірної ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 350 г

Вода - 200‑230 мл

Молоко сухе - 15 г

Сіль - 7 г

Масло вершкове - 20 г

Directions

1ОПАРА: У ємність насипати борошно, змішати з дріжджами, додати холодну воду, замішати щільне тісто. Потім ємність з опарою покрити поліетиленовою плівкою, плівку проколоти в 3 місцях, поставити в холодильник і залишити на 24 години.

2За 1,5 години до готування вийняти з холодильника та залишити нагріватися при кімнатній температурі.

3Опару розділити на кілька частин, потім туди додати по черзі всі компоненти.

4Виставити програму «Французький хліб».

5Після готування хліб викласти на решітку і дати йому охолонути.

Для хлібопічки Philips hd 9045

00:00