Хліб французький пшеничний хліб здорове харчування, хлібопічка 15 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 6 hrs Ingredients Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка або пакетик 7 г на 500 г борошна Борошно пшеничне - 400 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Масло вершкове - 1 велика мірна ложка (15 г) Молоко - 280 мл або Молоко сухе - 1,5 ст. ложки + Вода - 280 мл Directions 1На дно ємності покласти сухі дріжджі, засипати пшеничну муку, посипати сіллю, зверху покласти шматочки вершкового масла. 2Запустити програму «Французький хліб», час приготування 6 годин.Для хлібопічки Panasonic SD-2501 00:00