Хліб «Цільний» пшенично-житній хліб здорове харчування, хлібопічка 20 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 45 mins Yields: 800 г Ingredients Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г Борошно житнє обдирне - 100 г Вода - 330 мл Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 1 велика мірна ложка Олія - 1 велика мірна ложка Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка Directions 1У ємність спочатку закласти рідкі інгредієнти, борошно і в останню чергу додати дріжджі. 2Включити програму «Цільнозерновий», корочка темна, час приготування 3 години 45 хвилин.Для хлібопічки Supra BMS-240 00:00