Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб чорний (з висівками та «Геркулесом»)

    ,

12 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Висівки - 1 велика мірна ложка

«Геркулес» - 6 великих мірних ложок

Борошно житнє  180 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 180 г

Цукор - 2 великі мірні ложки

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Кмин

Коріандр

Олія - 2 великі мірні ложки

Вода, сироватка або картопляний відвар  - 270 мл рідини

Концентрат квасу - 1 велика мірна ложка

Directions

1Всі компоненти по інструкції закласти в ємність хлібопічки.

2Встановити програму «Швидкий хліб», розмір середній, час приготування 2 години. Натиснути пускову кнопку.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00