Хліб яєчний з часником, сиром і зеленню

    ,

8 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 750 г

Ingredients

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне - 500 г

Сіль - 2 маленькі мірні ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Молоко сухе - 2 великі мірні ложки

Масло вершкове - 2 великі мірні ложки

Яйця - 2 шт.

Вода - 230 мл

Часник - 4-5  зубчиків

Зелень нарізана  - 1  велика мірна ложка

Сир тертий  - 1 велика мірна ложка

Directions

1Всі компоненти укласти в ємність по порядку, як зазначено в інструкції до хлібопічки. У диспенсер помістити натертий сир, нарізану зелень і кріп.

2Запустити програму «Основний хліб з родзинками», корочка середня, час приготування 4 години.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00