Хліб із гірчицею

    ,

6 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2 великі мірні ложки

Гірчиця столова - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 20 г

Олія гірчична - 2 великі мірні ложки

Молоко - 280 мл

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки / 7 г

Directions

1Всі складові викласти по порядку в ємність. Дріжджі сухі покласти в диспенсер (якщо дріжджі свіжі, то розмочити їх в молоці на початку замісу).

2Включити програму «Основний», розмір М, корочка середня, час приготування 3 години 30 хвилин.

3Після сигналу про готовність залишити хлібопічку на 15 хвилин на підігріві, потім натиснути кнопку «Стоп».

Для хлібопічки Panasonic SD-2502

00:00