Хліб із журавлиною і горіхами

    ,

9 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 0,5 склянки

Молоко - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 40 г

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Цукор - 1/3 склянки

Сіль - 1 ч. ложка

Апельсин - 1 ст. ложка цедри

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 3 склянки

Дріжджі сухі - 7 г

Журавлина сушена - 1/3 склянки

Горіхи нарізані - 1/3 склянки

Directions

1Завантажити в ємність компоненти, починаючи від рідин (якщо немає інших інструкцій): налити теплу воду, молоко, збите яйце, викласти шматочки вершкового масла, насипати сухе молоко, цукор, сіль, апельсинову цедру, пшеничне борошно, сухі дріжджі.

2Включити програму випічки з додаванням родзинок.

3Після закінчення замісу прозвучить сигнал, після нього відкрити кришку, додати сушену журавлину та нарізані горіхи.

00:00