Хліб із сушеними помідорами

    ,

3 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Помідори сушені - 25 г

Вода - 190 мл

Молоко - 115 мл

Олія оливкова - 30 мл

Борошно 1-го ґатунку - 425 г

Борошно з висівками - 75 г

Пармезан - 50 г

Сіль - 1,5 ч. ложки

Цукор - 2 ч. ложки

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Directions

1Замочити в теплій воді сушені помідори на 15 хвилин.

2Потім помідори вийняти з води та нарізати шматочками.

3Воду налити в ємність хлібопічки, додати тепле молоко, оливкову олію. Зверху на рідину насипати борошно, посипати тертий сир, зробити по кутах поглиблення, насипати сіль, цукор, в поглиблення в середині насипати дріжджі.

4Включити програму випічки з додаванням родзинок.

5Помідори додати при сигналі хлібопічки.

00:00