Холодець із кролика з борщем закуски, холодці 23 Вересня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Кролик - 1 тушка а вагою 1,5 кг Желатин - 12 г Олія - 2 ст. ложки Вино біле - 180 мл Бульйон з-під борщу - 500 мл Кмин - 1 щіпка Перець Сіль Directions 1Тушку порізати, приправити кмином, посолити і поперчити, обсмажити в маслі. Влити вино і тушкувати 1,5 години на слабкому вогні. 2М'ясо відділити від кісток, викласти у форми. 3Желатин розпустити в бульйоні з-під борщу. З'єднати з рідиною, що залишилася від тушкування. Процідити і залийте м'ясо в формах. 4Остудити і помістити в холодильник для застигання. 00:00