Холодець із кролика з борщем

  ,

23 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Кролик - 1 тушка а вагою 1,5 кг

Желатин - 12 г

Олія - 2 ст. ложки

Вино біле - 180 мл

Бульйон з-під борщу - 500 мл

Кмин - 1 щіпка

Перець

Сіль

Directions

1Тушку порізати, приправити кмином, посолити і поперчити, обсмажити в маслі. Влити вино і тушкувати 1,5 години на слабкому вогні.

2М'ясо відділити від кісток, викласти у форми.

3Желатин розпустити в бульйоні з-під борщу. З'єднати з рідиною, що залишилася від тушкування. Процідити і залийте м'ясо в формах.

4Остудити і помістити в холодильник для застигання.

00:00