Хохоб

    

24 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 1,5 кг

Цибуля ріпчаста - 1 кг

Гранат - 400 г зерен

Масло вершкове - 150 г

Зелень петрушки - 1 пучок

Зелень кропу - 1 пучок

Цукор

Сіль

Directions

1Курку розрубати на шматки вагою 30-40 г.

2Нагріти масло в сковороді і обсмажити курку до напівготовності.

3Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і смажити ще 15 хвилин на слабкому вогні.

4Додати зерна граната, тушкувати, поки зерна не стануть білими.

5При подачі посипати зернами граната.

00:00