1Капусту зачистити та варити підсоленій воді майже до готовності, при цьому капуста иає бути м'якою, але злегка похрускувати.
2Готову капусту розібрати на окремі суцвіття і обсушити на рушнику.
3ТІСТО: Відокремити білки від жовтків. Білки охолодити в холодильнику. Жовтки розтерти з цукром і сіллю, додати олію, молоко і при безперервному помішуванні всипати борошно. Яєчні білки збити до стійкої піни і перед самим смаженням з'єднати з рідким тістом, обережно перемішуючи.
4Розігріти олію до 170°С в глибокому посуді або фритюрниці. Качанчики капусти наколоти на вилку, занурити в тісто і опустити в нагріту олію. Підсмажувати до утворення рум'яної скоринки.
5При подачі посипати рубаною зеленню.
Співвідношення жиру і продукту повинно бути не менше 1: 4.