Цвітна капуста в тісті

    

24 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Цвітна капуста - 1.2 кг

Сіль

Олія

Зелень петрушки

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 300 г

Молоко - 300 г

Яйця - 6 шт.

Олія - 0,5 ст. ложки

Цукор

Сіль

Directions

1Капусту зачистити та варити підсоленій воді майже до готовності, при цьому капуста иає бути м'якою, але злегка похрускувати.

2Готову капусту розібрати на окремі суцвіття і обсушити на рушнику.

3ТІСТО: Відокремити білки від жовтків. Білки охолодити в холодильнику. Жовтки розтерти з цукром і сіллю, додати олію, молоко і при безперервному помішуванні всипати борошно. Яєчні білки збити до стійкої піни і перед самим смаженням з'єднати з рідким тістом, обережно перемішуючи.

4Розігріти олію до 170°С в глибокому посуді або фритюрниці. Качанчики капусти наколоти на вилку, занурити в тісто і опустити в нагріту олію. Підсмажувати до утворення рум'яної скоринки.

5При подачі посипати рубаною зеленню.

Співвідношення жиру і продукту повинно бути не менше 1: 4.

00:00