Цвітна капуста під капустяним соусом овочеві страви лікувальне харчування 16 Червня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Цвітна капуста - 300 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Молоко - 1 склянка Борошно - 1 ст. ложка Directions 1Цвітну капусту обмити та зварити у молоці, наполовину розбавленому водою. Відвар злити, а каструлю з капустою поставити в тепле місце й укутати. 2СОУС: Розпустити 10 г масла, підсмажити в ньому борошно та розвести остиглим капустяним відваром. 3Соусом залити капусту.Дієта при пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних каменях, нирковій недостатності, гострому циститі 00:00