Цибуля зелена з рисом

    , ,

21 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Цибуля зелена - 1 кг

Рис - 4 ст. ложки

Помідори - 6 шт.

Яйця - 6 шт.

Молоко - 2 ст.

Вода - 1 склянка

Олія - 1 склянка

Бринза - 150 г

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Зелену цибулю нарізати й обсмажувати на олії до м'якості. Додати рис і обсмажити.

2Покласти очищені та дрібно нарізані помідори та влити гарячу воду. Посолити, поперчити, додати зелень петрушки та варити при слабкому кипінні до готовності рису.

3Потім викласти на деко та залити яйцями, збитими з молоком, посипати подрібненою бринзою. Запікати в розігрітій духовці при 220°С до утворення рум'яної скоринки.

00:00