Цибуля порей з маслинами овочеві страви духовка 23 Березня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Цибуля порей - 6 стебел Маслини - 150 г Олія - 3 ст. ложки Борошно - 1 ч. ложка Оцет - 1 ч. ложка Томатне пюре - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Цибулю порей очистити, нарізати шматочками та залити підсоленим окропом. 2У неглибокій каструлі розігріти 2 ст. ложки олії. 3Цибулю порей вийняти з окропу, дати стекти воді, покласти в каструлю з гарячою олією і підрум'янити на вогні. 4СОУС: Окремо підсмажити борошно в 1 ст. ложці олії, розвести його невеликою кількістю води, додати томатне пюре та оцет, розмішати. 5Влити соус в каструлю з цибулею порей і поставити в духовку. Незадовго до закінчення тушкування додати маслини та посолити. 6Подавати в теплому вигляді. 00:00