Цибуля порей, квашена капуста та гриби
Цибуля порей, квашена капуста та гриби

Цибуля порей, фарширована квашеною капустою та грибами

  ,   

7 Червня, 2020

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цибуля порей (біла частина стебел) - 500 г

Капуста квашена - 200 г

Печериці - 100 г

Олія - 50 мл

Помідори - 2 шт.

Салат зелений

Перець чорний мелений

Directions

1Печериці очистити, промити, дрібно нарізати, обсмажити в половині олії.

2Додати квашену капусту, влити 100 мл води, тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин. Начинку посолити і поперчити.

3Кожне стебло цибулі порей розрізати уздовж і акуратно розгорнути. Покласти на розгорнуті листи по 3 ст. ложки начинки, згорнути їх у рулети.

4Викласти рулети на деко з антипригарним покриттям, скропити олією. Запікати в попередньо розігрітій духовці 25 хвилин.

5Листя салату вимити й обсушити. Помідори нарізати тонкими кружальцями.

6Фаршировану цибулю-порей викласти на блюдо, вистелене листям салату, і оформити кружальцями помідорів.

00:00

Nutrition Facts

Calories117 ккал