Цукати яблучні
Цукати яблучні

Цукати яблучні

  ,   

3 Червня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 4 шт.

Цукор - 100 г

Апельсини - 1 шт. (цедра)

Лимони - 1 шт. (цедра)

Кориця

Directions

1Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину та насіння, розрізати на 8 частин. Шматочки яблук залити цукровим сиропом і зварити до прозорості.

2Апельсини та лимони очистити від шкірки, яку натерти на тертці.

3До яблук додати корицю та цедру і продовжувати варити, помішуючи, до загусання сиропу.

4Потім дольки яблук вийняти, викласти на деко, поставити в розігріту до 80°C духовку на 10 хвилин.

5Посипати цукати корицею і зберігати в холодильнику в закритій скляній банці.

00:00