фаршировані кабачки
фаршировані кабачки

Цукіні фаршировані

    ,

11 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цукіні - 4 шт. великих

ДЛЯ ФАРШИРУВАННЯ:

Курка - 250 г фаршу

Рис - 4 ст. ложки

Сіль

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Петрушка

Перець мелений

Бульйон овочевий - 2 склянки

Олія

Directions

1Цукіні вимити, розрізати навпіл уздовж, потім порізати на шматки довжиною по 4‑5 см. Кожну половинку цукіні вичистити ложкою, щоб товщина стінок була не менше 3 мм. Потім цукіні покласти в киплячий овочевий бульйон, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Вони не мають розвалюватися, але при цьому повинні стати м'якше.

2ФАРШ: Варити промитий рис в злегка підсоленій воді 15 хвилин, потім промити та відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Очищену цибулю, петрушку і кріп дрібно нарізати, разом з цибулею додати в рис. М'ясний фарш обсмажити, посолити, поперчити, перемішати з рисом і зеленню.

3Готовим фаршем наповнити цукіні, покласти їх на деко, змащене олією. Деко поставити в духовку, нагріту до 200°С на 15‑20 хвилин. За необхідності долити в деко трохи овочевого бульйону або води.

4Фаршировані цукіні подавати гарячими.

Дієта безглютенова

00:00