Чай з бодяном

  

1 Липня, 2017

25 любимых специй

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Чай чорний

Бодян - 2 зірочки

Вода - 400 г

Кориця - 2 стручки

М'ята - 3 листочки

Лимон - 1/3 ч. ложки сухої стружки цедри

Апельсин - 1/3 ч. ложки сухої стружки цедри

Directions

1У класичний заварений чорний чай покласти бодян і настоювати 2-3 хвилини. Потім бодян вийняти.

2Далі в чай покласти корицю для додання напою насиченого смаку. За бажанням можна додати 2-3 листочка м'яти для м'ятного відтінку, цукор або мед за смаком, а також лимонну або апельсинову цедру.

3Чай розлити по чашках.

00:00