калмицький чай
калмицький чай

Чай калмицький

  

17 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Чай калмицький цегляний або грузинський плитковий - 25 г

Молоко топлене або вершки

Сіль - 1 г

Масло топлене - 5 г

Гвоздика - 2 шт.

Вода - 0,5 л

Цукор кусковий

Мускатний горіх - 1 дрібка

Перець чорний мелений - на кінчику ножа

Directions

1Жменю сухого чаю прокип'ятити у воді та негайно влити топлене молоко або свіжі вершки. Під час кипіння треба, помішуючи, піднімати чай зі дна до 40 разів.

2В кінці варіння покласти сіль, чорний мелений перець і гвоздику.

3При розливі в піали (кухлі) покласти мускатний горіх. Пити вприкуску зі шматочками цукру.

00:00