Чай-пунш по-індійськи алкоголь, напої індійська кухня 4 Вересня, 2018 Волшебство чая (Семь поварят) Yields: 8 порцій Ingredients Чай - 500 мл Вода - 250 мл Гвоздика - 2‑3 бутони Перець духмяний - 2‑3 горошки Цукор - 6 ст. ложок Вино червоне - 750 мл Лимони - 1 шт. Ром (за бажання) Directions 1Воду довести до кипіння, всипати цукор, прянощі та варити 10 хвилин під кришкою. 2З лимона зняти цедру у вигляді спіралі, з м'якоті віджати сік. 3Гарячий чай змішати з вином, влити проціджений сироп, лимонний сік, перемішати та розлити по чашках. У кожну покласти трохи цедри й одразу подавати. 4За бажання в кожну чашку можна влити трохи рому. 00:00