Чай імбирний класичний

    

16 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 1 л

Імбир - 3 ст. ложки свіжого дрібно натертого або 1,5 ст. ложки сухого меленого

Цукор або мед - 6 ст. ложок

Перець чорний мелений - маленька щіпка

Сік лимонний, апельсиновий або мандариновий - 4 ст. ложки

М'ята - листочки

Directions

1Закип'ятити воду і додати в окріп натертий імбир, цукор або мед, перемішати до розчинення. Процідити, додати перець, сік і м'яту.

2Пити гарячим.

ІМБИРНИЙ ЧАЙ ВІД ПРОСТУДИ:

1Кип'ятити воду з імбиром 10 хвилин з відкритою кришкою.

2Якщо замість свіжого імбиру використовується готовий імбир, то кип'ятити на малому вогні 20‑25 хвилин.

ІМБИРНИЙ ЧАЙ ОСВІЖАЮЧИЙ (ОХОЛОДЖЕНИЙ):

1Чай остудити, додати листочки м'яти, потім покласти в нього шматочки льоду і цукор за смаком.

Дієта для підвищення імунітету

00:00