Чай імбирний класичний напої лікувальне харчування 16 Жовтня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Вода - 1 л Імбир - 3 ст. ложки свіжого дрібно натертого або 1,5 ст. ложки сухого меленого Цукор або мед - 6 ст. ложок Перець чорний мелений - маленька щіпка Сік лимонний, апельсиновий або мандариновий - 4 ст. ложки М'ята - листочки Directions 1Закип'ятити воду і додати в окріп натертий імбир, цукор або мед, перемішати до розчинення. Процідити, додати перець, сік і м'яту. 2Пити гарячим. ІМБИРНИЙ ЧАЙ ВІД ПРОСТУДИ: 1Кип'ятити воду з імбиром 10 хвилин з відкритою кришкою. 2Якщо замість свіжого імбиру використовується готовий імбир, то кип'ятити на малому вогні 20‑25 хвилин. ІМБИРНИЙ ЧАЙ ОСВІЖАЮЧИЙ (ОХОЛОДЖЕНИЙ): 1Чай остудити, додати листочки м'яти, потім покласти в нього шматочки льоду і цукор за смаком.Дієта для підвищення імунітету 00:00