чакчука (шакшука)
чакчука (шакшука)

Чакчука

  ,   

19 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Масло вершкове або олія - 2 ст. ложки

Помідори - 500 г

Перець солодкий - 2 стручки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений

ЗЕЛЕНЬ НА ВИБІР:

Петрушка

М'ята

Кріп

Шавлія

Розмарин

Базилік

Directions

1Розігріти масло або олію та обсмажити дрібно нарубану цибулю і подрібнений часник.

2Додати дрібно нарубані стручки перцю, очищені та нарізані дольками помідори. Приправити сіллю, перцем; тушкувати 20‑30 хвилин.

3З яєць приготувати яєчню та викласти її на готову страву. Зверху посипати рубаною свіжою зеленню і подавати на стіл.

00:00