часник
часник

Часник кисло-солодкий

  ,   

20 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Часник свіжий - 1 кг

Сіль - 200 г

Цукор - 200 г

Оцет - 100 г

Directions

1Обробити часник, розділити на дольки 2‑3 см завдовжки, вимити та скласти в глибоку глиняну або фаянсову миску. Додати 50 г солі та маринувати 1 день, тричі змінюючи розсіл.

2Потім замочити у воді для видалення гостроти на 6 днів, раз на день змінюючи воду.

3Часник вийняти, рідину злити, вимити миску та знову покласти туди часник. Додати 150 г солі, цукор, 200 г холодної кип'яченої води, перемішати та поставити на 20 днів в холодне місце маринуватися.

4Після цього додати оцет і залишити ще на 5 днів.

5Потім можна подавати на стіл.

00:00