Шарлотка з грушами та вишнею

    

7 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Цукор - 200 г

Борошно - 150 г

Вишня без кісточок - 100 г

Яйця - 6 шт.

Груші - 3 шт.

Масло вершкове

Імбир

Бодян

Directions

1Яйця злегка збити міксером, всипати цукор, збити в пишну білу піну. У масу ввести борошно, імбир, бодян, акуратно перемішати, щоб не спала пишність тіста.

2Груші вимити, очистити, нарізати невеликими шматочками, змішати з вишнею.

3У чашу мультиварки покласти папір для випікання, змастити його маслом. На дно викласти половину тіста, потім грушу з вишнею, другу частину тіста. Встановити режим «Випічка» на 60-80 хвилин.

4Готову шарлотку покласти на тарілку, нарізати шматочками та подавати на стіл.

00:00