Шарлотка з млинців

  ,   

24 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Млинці - 10-12 шт.

Персики - 5 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Сироп фруктовий - 0,5 склянки

Крохмаль картопляний - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Олія

Directions

1Персики промити, обдати окропом і, знявши шкірку, подрібнити. З'єднати з разведеним водою крохмалем, довести пюре до кипіння та остудити.

2Дно форми змастити олією, посипати сухарями та покласти млинець, на нього викласти частину пюре з персиків, посипати цукром, накрити наступним млинцем і так далі. Останній млинець посипати цукром. Запікати в духовці 15 хвилин.

3Шарлотку викласти на блюдо, полити сиропом і подавати, оформивши скибочками персиків.

Блины и блинчики (Семь поварят)

00:00