Шашлик-асорті з риби

    ,

15 Квітня, 2018

Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Горбуша - 500 г філе

Ставрида - 500 г філе

Тріска - 500 г філе

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Аджика - 1 ст. ложка

Лимони - 2 шт. (сік)

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе риби нарізати шматочками, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню, полити лимонним соком, змішаним з аджикою, і витримати 1 годину.

2Замариновані шматочки риби нанизати на попередньо замочені у воді дерев'яні шпажки та смажити над вугіллям, час від часу перевертаючи.

3Подавати з лимоном, свіжими овочами та листям салату.

00:00