Шашлик з риби та грибів страви з грибів, страви з риби гриль 3 Липня, 2018 Шашлыки, лучшие рецепты (Семь поварят) Ingredients Тріска - 450 г філе зі шкірою Бекон - 12 скибочок Перець солодкий - 2 шт. різного кольору Печериці - 200 г ДЛЯ СОУСУ: Вино біле сухе - 1 склянка Оцет бальзамічний - 4 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло вершкове - 120 г Зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Рибу нарізати кубиками, перець - шматочками, шампіньйони розрізати навпіл. 2Кубики риби обернути скибочками бекону. 3Нанизати рибу на шампури, чергуючи зы шматочками солодкого перцю і печерицями, та обсмажити на грилі. 4СОУС: Оцет змішати з вином і рубаною цибулею і уварити. В охолоджену винну суміш, збиваючи, ввести розм'якшене масло. Додати зелень і посолити. 5При подачі до шашлику підлити соус. 00:00