1М'ясо нарізати шматками по 60‑80 г, відбити дерев'яним молотком, нанизати на шампур (2 шматки на порцію).
2Смажити шашлик над розжареним вугіллям, постійно повертаючи шампури та поливаючи м'ясо розчином солі з часником і перцем. Обсмажити до рум'яної скоринки.
3Потім перекласти м'ясо в каструлю, підлити трохи бульйону і тушкувати до готовності.
4Подавати з крутою кашею.
КРУТА КАША:
1Кукурудзяну крупу просіяти через сито, щоб відокремити найм'якішу частину, засипати її в киплячу воду та кип'ятити до розварювання і загустіння, помішуючи дерев'яною лопаткою.
2Готову кашу викласти на блюдо, розрізати на шматки, додати масло.