шашлик
шашлик

Шашлик по-адигейськи

      

22 Вересня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 600 г

Масло вершкове - 120 г

Сіль - 20 г

Часник - 80 г

Цибуля ріпчаста - 160 г

Бульйон

Кукурудзяна крупа - 400 г

Directions

1М'ясо нарізати шматками по 60‑80 г, відбити дерев'яним молотком, нанизати на шампур (2 шматки на порцію).

2Смажити шашлик над розжареним вугіллям, постійно повертаючи шампури та поливаючи м'ясо розчином солі з часником і перцем. Обсмажити до рум'яної скоринки.

3Потім перекласти м'ясо в каструлю, підлити трохи бульйону і тушкувати до готовності.

4Подавати з крутою кашею.

КРУТА КАША:

1Кукурудзяну крупу просіяти через сито, щоб відокремити найм'якішу частину, засипати її в киплячу воду та кип'ятити до розварювання і загустіння, помішуючи дерев'яною лопаткою.

2Готову кашу викласти на блюдо, розрізати на шматки, додати масло.

00:00