шашлик
шашлик

Шашлик по-африканськи

      ,

25 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни
50 рецептов шашлыков

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Баранина - 300 г м'яса + 100 г сала

Молоко - 300 г

Оцет - 200 г

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Чебрець

Сіль

ВАРІАНТ 2:

Баранина - 600 г

Сало / шпик - 200 г

Молоко - 600 мл

Оцет 9% - 400 мл

Перець гострий червоний - 8 г

Лавровий лист

Майоран

Чебрець

Сіль

Соус томатний - 800 г

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо (краще м'якоть задньої ноги) нарізати шматочками по 25‑30 г, покласти у глиняний посуд. Додати спеції (гострий перець дрібно нарізати), залити сумішшю молока та оцту і витримати на холоді (ВАРІАНТ 1 - кілька годин, ВАРІАНТ 2 - 2 дні).

2ВАРІАНТ 2: Після цього м'ясо потушкувати до напівготовності.

3Потім кожен шматочок м'яса загорнути в тонку скибочку сала, нанизати на шампур і обсмажити на решітці гриля або над вугіллям.

4Подавати гарячим з томатним соусом, заправленим великою кількістю чорного меленого перцю.

00:00