1Цибулю нарізати кільцями, посипати сіллю, цукром, перцем, полити сумішшю оцту та лимонної кислоти, покласти лавровий лист і перемішати з нарізаною на шматочки по 25 г бараниною. Закрити все кришкою та поставити на 15 хвилин під гніт.
2Потім рідину, що утворилася при маринуванні, злити, м'ясо віджати.
3Нанизати м'ясо на шампури, чергуючи з кільцями цибулі, шматочками солодкого перцю та помідорів.
4Підсмажувати шашлик над вугіллям, повертаючи шампури та не даючи м'ясу підгоріти. Щоб шашлик не обвуглюваются по краях, його можна змастити маслом / олією. Можна змочувати м'ясо сумішшю оцту та лимонної кислоти.
5Готовий шашлик подати з аджикою і зеленню, хлібом, помідорами і перцем, які очищені від підкопченої плівки.