Шашлик із курячих сердечок
Шашлик із курячих сердечок

Шашлик із курячих сердечок

    

25 Червня, 2018

Вкуснятина 2016 №5 Секреты идеального шашлыка

Ingredients

Курячі сердечка - 5 кг

Оцет винний білий - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Перець каєнський - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 2 ч. ложки

Майоран - 0,5 ч. ложки

Базилік - 0,5 ч. ложки

Чебрець - 0,5 ч. ложки

Часник - 3 зубчики

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Почистити та натерти на тертці часник, додати олію, оцет, сіль, перець і спеції. Травички можна взяти сухі або дрібно нарубати свіжі. Має вийти не дуже рідка суміш. Дозування не змінювати!

2Курячі сердечка промити, видалити зайві жилки, гарненько натерти пряною сумішшю, укласти в миску, накрити харчовою плівкою та залишити на кілька годин.

3Нанизати сердечка на шампури або шпажки й обсмажити на вугіллі. Смажиться цей шашлик швидше звичайного, стежити уважно, щоб не пересушити!

Шашлик із курячих сердечок

00:00