шашлик з цибулею на мангалі
шашлик з цибулею на мангалі

Шашлик із м’яса кабана та дикого козла

    ,

27 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

М'ясо (краще ниркову частину туші або м'якоть задньої ноги) - 500 г

Цибуля - 2 шт.

Зелена цибуля - 100 г

Помідори - 200 г

Огірки - 200 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Лимони - 1 шт.

Маринад - 350 г

Жир

Directions

1Промариноване м'ясо нарізати невеликими шматками, нанизати на шампури або обкоровані гілки, змащені жиром, упереміж з кільцями цибулі завтовшки 1 см.

2Смажити над гарячим вугіллям без полум'я 20‑30 хвилин, періодично повертаючи. Можна засмажити шашлик і на сковороді.

3Готовий шашлик покласти на блюдо, полити олією та гарнірувати зеленою цибулею, огірками та помідорами, нарізаними дольками, шматочками лимона. До шашлику подати відварний рис.

00:00