шашлик
шашлик

Шашлик із печінки з рисом

    

25 Лютого, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печінка - 500 г

Сало з прошарком м'яса - 300 г

Цибуля ріпчаста - 500 г

Олія - 50 г

Сіль

Цукор

Перець

Рис - 300 г

Томатна паста

Directions

1Підготовлену печінку нарізати кубиками приблизно по 2 см. Скибочки печінки посипати цукром, сіллю, поперчити. Сало теж порізати кубиками та посипати перцем. Цибулю нарізати кільцями.

2На шампури нанизати скибочки печінки послідовно зі скибочками сала та кільцями цибулі.

3Приготувати шашлик. В кінці готування м'ясо полити соляним розчином (1 ч. ложка солі на 100 мл води).

4Попередньо замочений і промитий рис відварити до готовності без солі, потім промити, дати стекти воді.

5Шашлик з печінки подавати з розсипчастим рисом і розведеною водою томатною пастою.

Дієта безглютенова

00:00