172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Печінка - 500 г
Сало з прошарком м'яса - 300 г
Цибуля ріпчаста - 500 г
Олія - 50 г
Сіль
Цукор
Перець
Рис - 300 г
Томатна паста
Directions
1Підготовлену печінку нарізати кубиками приблизно по 2 см. Скибочки печінки посипати цукром, сіллю, поперчити. Сало теж порізати кубиками та посипати перцем. Цибулю нарізати кільцями.
2На шампури нанизати скибочки печінки послідовно зі скибочками сала та кільцями цибулі.
3Приготувати шашлик. В кінці готування м'ясо полити соляним розчином (1 ч. ложка солі на 100 мл води).
4Попередньо замочений і промитий рис відварити до готовності без солі, потім промити, дати стекти воді.
5Шашлик з печінки подавати з розсипчастим рисом і розведеною водою томатною пастою.