Шорба куряча
Шорба куряча

Шорба куряча

    

13 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Курка - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Локшина дрібна - 100 г

Масло солоне топлене - 1 ст. ложка

Лимони - 1 шт.

Селера - 1 гілочка

Петрушка - 1 пучок зелені

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Розділити курку на невеликі частини. Посолити, поперчити, скласти в каструлю, залити олією, томатною пастою, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки та селери. Добре перемішати і дати постояти кілька хвилин.

2Залити курку водою і тушкувати до готовності м'яса.

3Влити в каструлю ще 1,5 л води, довести до кипіння, всипати локшину та варити 10 хвилин.

4Додати в суп солоне топлене масло та сік лимона.

00:00