195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Prep: 40 mins
Cook: 35 mins
Ingredients
Борошно - 200 г
Яйця - 1 шт.
Лимонна кислота - 1 ч. ложка
Сіль - 1/3 ч. ложки
Вода або молоко - 50 мл
Олія - 2 ст. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир (творог) домашній - 300 г
Цукрова пудра - 3 ч. ложки
Яблука - 1 шт.
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Directions
1ТІСТО: Яйце розбити, змішати з лимонною кислотою, збити, влити в борошно та ретельно перемішати. У суміш додати воду або молоко, знову збити та вимішати тісто. Після отримання пружної консистенції тісто згорнути в кулю, змастити олією і поставити в холодильник на 30 хвилин.
2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з маслом і цукром, додати нарізане яблуко, перемішати.
3Дістати тісто і розкачати так тонко, щоб воно просвічувало. На шар тіста укласти начинку, розрівняти, тісто згорнути в рулет, викласти на деко, поставити в розігріту до 180°С духовку та запікати до золотистої скоринки 30‑35 хвилин.
4Потім дістати і в гарячому вигляді нарізати впоперек. Кожен шматок штруделю - близько 3 см завширшки.