215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Prep: 45 mins
Cook: 35 mins
Ingredients
Борошно - 200 г
Яйця - 1 шт.
Лимонна кислота - 1 ч. ложка
Сіль - 1/3 ч. ложки
Вода або молоко - 50 мл
Олія - 2 ст. ложки
НАЧИНКА:
Сир (творог) домашній - 300 г
Цукрова пудра - 3 ч. ложки
Родзинки - 1 жменя
Яблука - 1 шт.
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Directions
1Яйце змішати з лимонною кислотою, збити, влити в борошно і ретельно перемішати. У суміш додати воду або молоко, знову збити та вимішати тісто. Коли тісто стане пружнім, згорнути його в кулю, змастити олією і поставити в холодильник на 30 хвилин.
2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з маслом і цукром, додати родзинки та нарізане яблуко, перемішати.
3Дістати тісто та розкачати так тонко, щоб воно просвічувало. На шар тіста укласти начинку, розрівняти, тісто згорнути в рулет, покласти на деко, поставити в духовку при 180°C і запікати до золотистої скоринки 30-35 хвилин.