щука
щука

Щука з хроном

    

13 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Щука - 1-1,5 кг

Морква - 1 шт.

Цибуля - 3 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Хрін тертий - 5 ст. ложок

Сметана - 2 склянки

Петрушка - 1 корінь

Перець чорний - 8 горошин

Перець духмяний - 3 горошини

Гвоздика - 2 шт.

Сіль

Directions

1Щуку очистити від луски, випатрати, видалити зябра, добре промити, розрізати на порційні шматки, укласти в каструлю, додати сіль, цибулину, моркву, корінь петрушки, чорний і запашний перець, гвоздику. Залити водою і варити 20-30 хвилин.

2Вийняти щуку з води.

3Цибулю, що залишилася, дрібно нарізати і обсмажити.

4Хрін очистити і натерти на дрібній тертці, просмажити з цибулею.

5Укласти в посуд шар риби, шар цибулі з хріном і т. д. Залити сметаною, накрити кришкою та тушкувати в духовці на слабкому вогні до готовності (40-50 хвилин).

6На гарнір подати соління.

00:00