Щі з грибами

    

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гриби сушені - 100 г

Капуста - 1 маленький качан

Картопля - 5 шт.

Петрушка - 1 корінь

Морква - 1 шт.

Томат-пюре - 1 ст. ложка або

Помідори свіжі - 4 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Сметана - 4 ст. ложки

Борошно

Сіль

Зелень

Directions

1Сушені білі гриби промити, замочити у воді та варити до готовності. Відвар перелити в каструлю, довести до кипіння, гриби нарізати соломкою.

2У киплячий грибний відвар покласти нарізані соломкою моркву, петрушку та цибулю, дати закипіти, додати нашатковану свіжу капусту, нарізану брусочками картоплю і кип'ятити 10-15 хвилин.

3Покласти в суп відварені та нарізані гриби, підсмажене і розведене водою пшеничне борошно, нарізаний скибочками свіжий помідор, посолити, додати лавровий лист, зелень кропу та петрушки і дати покипіти 10-15 хвилин.

00:00