Щі з квашеної капусти з білими грибами

    ,

22 Лютого, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста квашена

Гриби білі

Морква

Цибуля

Зелень кропу

Directions

1Квашену капусту нарізати, залити невеликою кількістю води і тушкувати до готовності в каструлі з товстим дном близько 2 годин.

2Коли капуста буде готова, її залити овочевим бульйоном.

3Білі гриби вимити, нарізати, відварити.

4Відварені й охолоджені білі гриби нарізати і додати в каструлю до капусти.

5Окремо пасерувати нарізану моркву з ріпчастою цибулею, потім додати в каструлю зі щами. Варити до готовності овочів.

6Перед кінцем готування в каструлю додати дрібно нарізану зелень кропу.

00:00