Щі з квашеної капусти (з м’ясом)

    

16 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г

Капуста квашена - 300-400 г

Шпинат заморожений - 200 г

Картопля - 3-4 шт.

Цибуля порей - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Вода - 3-4 л

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Моркву та картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками.

2У каструлю мультиварки викласти м'ясо, нарізане невеликими шматочками, квашену капусту, моркву, картоплю, воду і включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

3За 10 хвилин до готовності додати нарізану кільцями цибулю порей, шпинат, сіль, перець.

00:00