Щі з кислою капустою

  

14 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr 50 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Яловичина - 700 г

Картопля - 600 г

Капуста кисла - 300 г

Морква - 200 г

Цибуля - 200 г

Корінь петрушки або пастернаку

Олія

Лавровий лист

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо відварити до готовності (варити 1-1,5 години після закипання), потім нарізати невеликими шматочками і повернути в бульйон.

2Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.

3Лук обсмажити на олії, додати моркву.

4Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками, додати в киплячий бульйон і варити 5-7 хвилин.

5Додати капусту (якщо капуста сильно кисла, промити її в холодній воді), варити 10 хвилин.

6Додати обсмажені цибулю і моркву, слідом - корінь петрушки або пастернаку, перець, лавровий лист. Якщо необхідно, посолити. Варити до готовності картоплі.

00:00