Щі з рибою перші страви здорове харчування 14 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Мойва, осетрина або сом - 500 г Цибуля - 100 г Селера - 100 г Капуста - 150 г Томат-пюре - 30 г Картопля - 150 г Помідори - 150 г Масло - 100 г Молоко кисле - 120 г Яйця - 2 шт. Вода - 1,5 кг Петрушка - 15 г Лимон - 1 шт. Перець червоний Перець чорний Борошно - 30 г Directions 1Овочі промити, очистити, нарізати великими кубиками та зварити окремо в воді. 2Цибулю спасерувати на маслі, додати борошно, червоний перець, томат-пюре, а потім туди ж ввести і овочі. 3Очищену рибу нарізати на шматки та покласти в спасеровані овочі. Варити суп 15 хвилин. 4Покласти дрібно нарізану зелень петрушки. Заправити кислим молоком і яйцями, додати чорний перець і лимонну кислоту за смаком. 5Зазвичай суп подають гарячим, але якщо він приготовлений на вершковому маслі, його можна подавати і холодним. 00:00